آموزش کار با چرخ خیاطی
آموزش کار با چرخ خیاطی صنعتی بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا یک چرخ خیاطی دارای بخش های مختلفی است که کلیه افراد باید با بخش های مختلف چرخ آشنا شوند و نحوه دوخت اصولی را یاد بگیرند تا بهترین نتیجه حاصل شود. البته با شرکت در دوره های آموزش ترسیم الگو و دوخت، با آموزش کار با چرخ خیاطی نیز آشنا می شوید و نیاز به هیچ گونه نگرانی از این بابت نیست.
ما در ادامه قصد داریم تا شما را با بخش های مختلف چرخ خیاطی صنعتی و نحوه دوخت اصولی با چرخ آشنا کنیم تا بتوانید با اطمینان خاطر به سراغ کار با چرخ خیاطی بروید.
آموزش کار با چرخ خیاطی صنعتی
چرخ خیاطی صنعتی دارای بخش های مختلفی است که شناخت هر یک از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است. زمانی که شما چرخ خیاطی صنعتی را بهتر بشناسید، به بهترین شکل می توانید از آن استفاده نمایید و شاهد یک دوخت تمیز و بدون هرگونه مشکلی خواهید بود. ما در ادامه شما را با آموزش کار با چرخ خیاطی صنعتی آشنا می کنیم تا کمی با چرخ خیاطی صنعتی آشنا شوید.
مطالعه دفترچه راهنمای چرخ خیاطی
دفترچه راهنما فقط نحوه کار با چرخ خیاطی را به شما یاد نمی دهد، بلکه به شما نحوه نگهداری از چرخ خیاطی و نکات و ترفندهایی که ممکن است در جای دیگری نتوانید یاد بگیرید را یاد می دهد. بنابراین مطالعه دفترچه راهنمای چرخ خیاطی جزو اقدامات الزامی است.
شناخت انواع سوزن چرخ خیاطی
پارچه های متفاوت نیاز به سوزن چرخ متفاوتی نیز دارند. رایج ترین مشکلی که باعث تعویض سوزن می شود پرش در دوخت چرخ خیاطی است. نوع و وزن پارچه در انتخاب سوزن مناسب چرخ خیاطی بسیار تاثیرگذار است. اگر سوزن مناسبی را انتخاب نکنید، ممکن است بشکند.
شناخت دکمه های تنظیم دوخت
دکمه های تنظیم دوخت بسته به چرخ خیاطی خاصی که دارید در مکان های مختلفی قرار دارند، اما معمولا یک صفحه نمایش کوچک در کنار چند دکمه فیزیکی در سمت جلوی چرخ خیاطی وجود دارد. این دکمه ها نوع بخیه ای که ایجاد می کنید، طول دوخت و جهت دوخت (به جلو یا معکوس) را انتخاب می کنند. برای تعیین عملکرد هر یک از دکمه ها، دفترچه راهنمای دستگاه خاص خود را بررسی کنید.
پیدا کردن اهرم نخ
هنگامی که برای نخ چرخ خیاطی آماده هستید، نخ را از قرقره در بالا، از طریق راهنمای نخ و سپس در اطراف اهرم جمع آوری بپیچید. این اهرم که در سمت چپ جلوی چرخ خیاطی قرار دارد، معمولا اعداد و فلش هایی در کنار آن چاپ می شوند تا به وضوح مسیری را که ماشین را با آن نخ کنید هدایت می کند.
آشنایی با صفحه نقره ای زیر سوزن
برای کار با چرخ خیاطی صنعتی، بهتر است طرز کار صفحه نقره ای زیر سوزن را بدانید. صفحه هدایت کننده چرخ خیاطی مسئولیت قرار دادن پارچه در زیر سوزن و هدایت پارچه به سمت چرخ خیاطی را دارد. پایه هدایت کننده چرخ خیاطی با پیوستگی با پایه فشار چرخ خیاطی در به جلو هدایت کردن پارچه در حالی که دوخت انجام می شود نقش دارد. وظیفه شما به سادگی هدات پارچه در بین پایه فشار و صفحه هدیت کننده است.
وقتی پارچه را با فشار جلو دهید و یا آن را بکشید باعث کج شدن سوزن و ایجاد انواع مختلف مشکلات در چرخ خیاطی می شوید. اجازه دهید چرخ خیاطی دوخت خود را انجام دهد و فقط به راحتی مسیر دوخت را کنترل کنید.
شناخت محل پوشش ماسوره
ماسوره یک قرقره نخ کوچک است که از پایین چرخ خیاطی تامین می شود و نخ را به سوزن برای قسمت پشتی می رساند. زیر صفحه فلزی که سوزن در آن قرار دارد، روکش ماسوره قرار دارد و در کنار آن باید یک دکمه یا سنجاق رهاسازی کاور وجود داشته باشد.
نصب سوزن چرخ
نصب سوزن چرخ کمی حساس است؛ زیرا اگر این نصب به درستی انجام نشود، ممکن است بشکند و خطراتی به همراه دارد. بنابراین دفترچه راهنما برای نصب سوزن چرخ را با دقت مطالعه نمایید تا هیچ مشکلی در ادامه برای شما پیش نیاید.
ماسوره را وارد کنید
برای پیچیدن ماسوره، قرقره ماسوره را روی پیچ در بالا قرار دهید. راهنماها را دنبال کنید و نخ را از قرقره نخ دور راهنما و روی ماسوره بپیچید. سیم پیچ را روشن کنید و منتظر بمانید تا زمانی که بوبین پر شد به طور خودکار متوقف شود.
نخ کردن چرخ خیاطی
قرقره نخ در بالای چرخ خیاطی قرار دارد، اما باید باز شود و به سوزن وصل شود. برای انجام این کار، نخ را بردارید و آن را از طریق راهنمای نخ در بالا، و سپس به سمت پایین و اطراف اهرم جمع آوری بکشید. باید اعداد و فلش های کوچکی روی دستگاه چاپ شده باشد که نشان دهنده روش نخ کشیدن دستگاه باشد.
دستگاه را به برق وصل کرده و روشن کنید
بعد از اینکه با بخش های مختلف چرخ خیاطی صنعتی آشنا شدید، نوبت آن است که به سراغ روشن کردن چرخ خیاطی بروید. دستگاه را به برق وصل کنید و دکمه آن را بزنید.
آماده خیاطی شوید
برای اولین تجربه خیاطی خود یک پارچه با جنس ساده را انتخاب کنید. برای اولین تلاش خود در دوخت ماشینی از پارچه بسیار سنگین استفاده نکنید.
تمرین با پدال پا
پدال پا کنترل سرعت شماست. درست مانند پدال گاز در ماشین، هر چه بیشتر آن را فشار دهید، سریع تر خواهید رفت. در ابتدا آن را به آرامی فشار دهید، فقط به اندازه ای که دستگاه کار کند.
جمع بندی
پیشتر با آموزش کار با چرخ خیاطی آشنا شدید و می دانید که یک چرخ خیاطی صنعتی، دارای بخش های مختلفی است که شناخت هر بخش از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است. اما اگر قصد شرکت در بهترین دوره آموزش کار با چرخ خیاطی را دارید، ما آکادمی نفیسه قرایی را به شما پیشنهاد می دهیم تا بتوانید به صورت تخصصی و کاملا حرفه ای، کار با چرخ خیاطی صنعتی را یاد بگیرید. جهت کسب اطلاعات بیشتر، تنها کافی است که از طریق شماره هایی که در اختیار دارید اقدام نمایید تا بهترین مشاوران شما را برای این اقدام راهنمایی کنند.
دیدگاهتان را بنویسید