آموزش دوخت لباس بارداری
حاملگی یکی از زیباترین دوران زندگی هر زنی است. در این دوران، نیاز به لباسهای راحت و شیک که با تغییرات بدن هماهنگ باشد، بیش از پیش احساس میشود. دوخت لباس بارداری، علاوه بر اینکه به شما امکان میدهد لباسهای منحصر به فرد و باکیفیت داشته باشید، میتواند یک تجربه لذتبخش و آرامشبخش نیز باشد. در این مقاله، به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم که چگونه میتوانید لباسهای بارداری را خودتان بدوزید.
وسایل مورد نیاز
●پارچه
●قیچی
●نخ
●سوزن
●سوزن ته گرد
●زیپ
●متر
●گچ خیاطی
●چرخ خیاطی
●کاغذ الگو
مراحل دوخت لباس حاملگی
در ادامه به مراحل دوخت لباس بارداری خواهیم پرداخت.
مرحله اول
قبل از هرکاری اندازه کارور جلو ، کارور پشت، قد دامن ، قد بالاتنه ، دور کمر ، عرض شانه ، دو حلقه آستین، دور سینه و دور باسن را با متر بدست میآوریم. لزوم انجام اینکار برای این است که بدانیم باید چه میزان از پارچه تهیه کنیم.
مرحله دوم
پارچههایی با کشسانی مناسب، مانند نخ پنبه، جرسی یا لیکرا، برای لباس بارداری مناسب هستند و میتوانید انتخاب کنید و همچنین پارچههایی با طرحهای شاد و رنگهای روشن، میتوانند روحیه شما را تقویت کنند.
به نرمی و لطافت پارچه توجه کنید تا برای پوست حساس شما مناسب باشد.
دامن پیرهن بارداری یک پارچه کشی ساده محسوب میشود که میتوانید قدش را تا جایی که مورد پسندتان است بلند کنید و بعد آن را به بالاتنه وصل کنید که میتوانید برای دوخت آن از پارچه ریون استفاده کنید.
بعد از اینکه پارچه را تهیه کردید حتما آنرا بشویید تا اگر پارچه از آن پارچه هایی است که آب میرود بهتر است قبل از دوختن آب برود و بعد از شستن پارچه و خشک شدن کامل آن، آن را اتو کنید .
مرحله سوم
برای آماده کردن الگو و استفاده از آن میتوانید از الگو های آماده استفاده کنید یا الگوی پیراهن بارداری را خودتان طراحی کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله الگو را برش بزنید و قطعه های لازم را به همدیگر بچسبانید.
مرحله پنجم
برای برش پارچه ابتدا آن را به پشت پهن کنید و حواستان باشد که هیچ چروکی روی آن نباشد بعد قطعه های الگو رو روی پارچه قرار بدهید و بعد دور تا دور اگو را با گچ خیاطی خط کشی کنید تا کار برش اسانتر شود . البته اگر میخواهید الگو از روی پارچه تکان نخورد میتوانید آن را با سوزن ته گرد به پا چه متصل کنید.
قسمت پشت لباس بارداری از دو قسمت تشکیل میشود و فاصله میان برای دوخت زیپ است. اگر هنگام ترسیم و برش الگو ، زاپاس لباس را در نظر نگرفته اید ، موقع برش پارچه این مورد را در نظر بگیرید.
مرحله ششم
بعد برش پارچه، ساسون قسمت جلو را مشخص کنید و بعد درزهای کنار لباس را با استفاده از نخ کوک ، به یکدیگر دوزید و حواستان باشد که قسمت شانه را باز بگذارید.
مرحله هفتم
همه خطوط بالاتنه بجز سر شانه را چرخ کنید بعد از چرخ کردن بالاتنه نوبت به سرشانه میرسد و پس سرشانه را نیز چرخ کنید.
مرحله هشتم
زیپ را به پشت بالاتنه لباس بدوزید.
مرحله نهم
در این مرحله ما برش پایین تنه یا دامن لباس بارداری را انجام میدهیم که نکته قابل توجه این است که دامن باید طوری گشاد باشد که در هنگام بلند شدن و نشستن هم راحت باشید و اینکه قد جلوی دامن از پشت دامن باید کمی بلندتر باشد زیر بخاطر بارداری شکمتان جلوی لباس را به بالا میبرد و اگر هم پشت و هم جلو یک اندازه باشند در نهایت هنگام پوشیدن قسمت جلو دامن کوتاهتر دیده میشود.
مرحله دهم
در این مرحله بالاتنه را به پایین تنه یا همان دامن متصل میکنید که برای زیبایی میتوانید روی این قسمت کمربند یا روبان نصب کنید.
مرحله یازدهم
در مرحله آخر درزهای لباس را با استفاده چرخ سر دوز یا نخ و سوزن بدوزید تا ظاهر لباس مرتب تر دیده شود و هم لبه های لباس ریش ریش نشود.
مرحله دوازدهم
همه لباس را بطور کامل اتوکشی کنید تا لباس مرتب دیده شود و از لباستان لذت ببرید.
دوخت لباس بارداری، یک تجربه لذتبخش و مفید است که به شما امکان میدهد لباسهایی با کیفیت و متناسب با سلیقه خود داشته باشید. با کمی تمرین و صبر، میتوانید به راحتی لباسهای بارداری زیبا و متنوعی بدوزید.
اگر در دوخت لباس ها مبتدی هستید و یا قصد ارتقا دانش و مهارت خود را دارید، می توانید از آموزش ها و دوره های آکادمی نفیسه قرایی استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید