نحوه راه اندازی کارگاه خیاطی
راه اندازی کارگاه خیاطی در عین سادگی و راحتی، نکاتی دارد که با توجه به همین نکات باید اقدام نمایید. اگرچه با این اقدام می توانید نیروهای بسیاری در اختیار داشته باشید و کسب درآمد کنید، اما اگر به درستی مراحل راه اندازی کارگاه خیاطی را طی نکنید، هرگز نمی توانید به موفقیت چشمگیری دست یابید.
در ادامه این مقاله با نکات راه اندازی کارگاه خیاطی آشنا می شوید و سپس می توانید به تنهایی و بدون هیچ گونه چالش و مشکلی، بهترین کارگاه خیاطی را راه اندازی نموده و به درآمد خوبی دست یابید.
هدفگذاری کنید
هدفگذاری اولین و مهم ترین نکته ایست که باید به آن توجه نمایید. کافی است یک قلم و خودکار در دست داشته باشید و به یک جای خلوت بروید. حال تمامی انتظارات و اهداف خود را برای راه اندازی کارگاه خیاطی بر روی کاغذ بیاورید. سپس باید برای هر یک از این موارد اولویت درنظر بگیرید و کارها را اولویت بندی کنید.
شاید هدفگذاری کمی زمان ببرد اما شما باید حتما برای خود چارچوبی در نظر بگیرید و کارهایی که قرار است انجام دهید را مدام به خود یادآوری کنید تا همیشه خود را درگیر انجام کاری هدفمند کنید.
انتخاب مکان مناسب جهت راه اندازی کارگاه خیاطی
برای راه اندازی کارگاه خیاطی، باید بهترین مکان را درنظر بگیرید. می توانید یک سوله بزرگ تهیه کنید یا اگر خیلی نمی خواهید نیرو جذب کنید، می توانید یک کارگاه کوچک درنظر بگیرید.
بسیاری از افراد که برای اولین بار قصد راه اندازی کارگاه خیاطی را دارند، سعی می کنند که در ابتدا یک کارگاه کوچک افتتاح کنند و پس از جذب مشتری و بازاریابی خوب، به سراغ راه اندازی کارگاه خیاطی بزرگ تری می روند.
تهیه وسایل مورد نیاز
مرحله دیگر برای راه اندازی کارگاه خیاطی، تهیه ابزار و وسایل مورد نیاز است. شما برای اینکه بهترین کارگاه خیاطی را داشته باشید باید وسایلی همچون چرخ خیاطی، قیچی، دوک، سوزن، صندلی استاندارد، پارچه و… را تهیه نمایید تا بتوانید به بهترین شکل بیزینس خود را راه اندازی نموده و بدون هیچ کم و کثیری، تولیدات کارگاه خیاطی را افزایش دهید.
مقاله پیشنهادی: وسایل مورد نیاز برای خیاطی
اخذ مجوز
دریافت مجوز از دیگر مواردی است که باید بسیار به آن توجه نمایید. اخذ مجوز جزو اقدامات ضروری است که هم منجر می شود تا به صورت کاملا قانونی بتوانید فعالیت کنید و هم می توانید از مزایای این مجوز برخوردار شوید. یکی از بهترین مزیت های اخذ مجوز، دریافت وام فوری می باشد که می توانید از طریق آن به کسب و کار خود رونق دهید.
مقاله پیشنهادی: مجوزهای لازم برای کارگاه خیاطی
جذب نیرو
گام دیگر که پیش از راه اندازی کارگاه خیاطی باید به آن توجه نمایید، جذب نیروهایی ماهر و متعهد می باشد. امروزه افراد بسیاری هستند که به عنوان خیاط به دنبال بهترین کارگاه خیاطی هستند، بنابراین می توانید با توجه به گنجایش کارگاه خیاطی و نیاز خود، تعدادی نیروهای خوب جذب نمایید.
بازاریابی و فروش
اما اگر تمامی مراحل پیشین را طی نمودید و توانسته اید بهترین کارگاه خیاطی را راه اندازی نمایید، بهتر است که به فکر بازاریابی بیزینس خود باشید. روش های بسیاری برای این اقدام وجود دارد که شما باید چند نمونه از بهترین روش ها را برای این اقدام انتخاب نمایید تا به مرور زمان بتوانید مشتریان بسیاری را جذب نمایید و به درآمد برسید.
جمع بندی
پیشتر با برخی از مراحل راه اندازی کارگاه خیاطی آشنا شدید و می دانید که برای این اقدام، چه مراحلی را باید طی کنید. اگر به درستی و با توجه به اصول این کار را انجام دهید، می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن، به رشد بی سابقه ای در کسب و کار خود برسید و مشتریان بسیاری را جذب نمایید. بنابراین بدون هیچ گونه نگرانی، اقدام به راه اندازی کارگاه خیاطی نمایید تا از مزایای آن برخوردار شوید.
در این مسیر آکادمی نفیسه قرایی در کنار شما خواهد بود تا با ارائه آموزش های مختلف، دانش شما در این حوزه ارتفا یابد.
برآورد هزینه های راه اندازی کارگاه خیاطی
برای راه اندازی یک کارگاه باید به عوامل مختلفی توجه کنیم :
- اولین مورد: مقیاس کارگاه مورد نظرتان چقدر است ، بزرگ ، کوچک ، متوسط؟
- دومین مورد مورد: باید نوع فعالیتتان را مشخص کنید و بگویید که از بین تولید انبوه یا تولید سفارشی کدام یک را انتخاب میکنید؟آیا بصورت ترکیبی از این دو روش فعالیت میکنید؟
- سومین مورد: آیا محل کارگاهتان را اجاره کرده اید یا انجا را خریدهاید؟
- چهارمین مورد: تجهیزات و تعداد و نوع دستگاه ها را مشخص کنید.
- پنجمین مورد: کیفیت و نوع پارچه وویراق آلات را مشخص کنید.
- ششمین مورد: تعداد و سطح مهارت کارکنان را مشخص کنید زیرا تعداد کارکنان و سطح مهارت انها تاثیر زیادی در هزینه های کارگاه دارد.
بطور کلی هزینه های اصلی شامل موارد زیر است
- هزینه اجاره یا خرید مکان
- هزینه تجهیزات
- هزینه مواد اولیه
- هزینه نیروی انسانی
- هزینه های جانبی شامل هزینه ثبت شرکت ، اخذ مجوز، تبلیغات ، تعمیرات و نگهداری
دیدگاهتان را بنویسید