آموزش دوخت دامن خمره ای
اگر به دنبال آموزش دوخت دامن خمره ای به صورت رایگان هستید، ما به شما کمک می کنیم تا بتوانید با کسب اطلاعات کافی در این زمینه، بهترین دامن خمره ای را بدون هرگونه مشکلی، با ترسیم الگویی دقیق، به راحتی بدوزید. اگرچه آموزش های بسیاری در این زمینه وجود دارد اما ما ساده ترین روش ها را به شما آموزش می دهیم.
بنابراین ادامه این مقاله را با دقت بیشتری مطالعه کنید تا بتوانید بهترین روش دوخت دامن خمره ای را یاد بگیرید و سپس با انواع پارچه، بهترین دامن های خمره ای را بتوانید با مهارت بیشتری بدوزید.
مراحل دوخت دامن خمره ای
برای دوخت دامن خمره ای، در ابتدا باید دوخت دامن پایه را یاد گرفته باشید. اما نیاز به نگرانی نیست و ما در ادامه شما را با ساده ترین روش برای دوخت دامن خمره ای آشنا می کنیم تا بتوانید زیباترین و جدیدترین دامن خمره ای را بدوزید.
بهترین پارچه برای دوخت دامن خمره ای
انتخاب پارچه مناسب برای دوخت دامن خمره ای بسیار حائز اهمیت است تا استایل افراد بسیار شیک و زیباتر شود و دوخت این دامن بیشتر به چشم بیاید. ترجیحا باید به دنبال پارچه هایی باشید که ساختار خشک تری داشته باشند. پارچه های کرپ، کتان و ترگال می توانند بهترین انتخاب برای دامن های خمره ای باشند.
پس از انتخاب پارچه باید متراژ دقیقی تهیه نمایید تا پس از ترسیم الگو با کمبود پارچه مواجه نشوید. بنابراین در ابتدا باید اندازه های دقیق را گرفته باشید تا بتوانید به سراغ خرید پارچه بروید.
تهیه لوازم مورد نیاز برای طراحی الگوی دامن خمره ای
پس از اینکه پارچه را انتخاب کردید، بهتر است که لوازم مورد نیاز برای ترسیم الگوی دامن خمره را در اختیار داشته باشید تا در ادامه با هیچ مشکلی مواجه نشوید. خط کش، مداد، پاک کن، کاغذ الگوی مناسب و… از لوازم مورد نیاز برای ترسیم الگوی دامن خمره ای می باشند.
ترسیم الگوی دامن خمره ای
در ابتدا باید الگوی پیش دامن را رسم کنید. برای رسم الگوی پیش دامن یک خط عرضی به اندازه بیست و یک ونیم سانتی متر و خط طولی به اندازه پنجاه و چهار سانتی متر رسم می شود. سپس علامت باسن کوچیک که ده سانتی متر و علامت باسن بزرگ که بیست سانتی متر است، روی خط طولی مشخص می کنیم.
خط باسن کوچک، باسن بزرگ و دمپا رو به صورت گونیا ادامه می دهیم. اندازه خط باسن بزرگ بیست و پنج ونیم سانتی متر است که از فرمول دور باسن به دست آوردیم. در نهایت دمپا رو به باسن بزرگ وصل می کنیم.
برای رسم پنس از فرمول یک دوم فاصله سینه استفاده می کنیم که برای سایز سی و هشت، نه و نیم می باشد. عرض پنس سه سانتی متر است که از هر طرف یک و نیم سانتی متر علامت گذاری می کنیم. خط پنس را تا پایین گونیا کرده و خط های اطراف را به آن وصل می کنیم.
برای تکمیل خط کمر، از انتهای خط کمر یک سانتی متر به سمت بالا گونیا می کنیم و به خط وسط پنس وصل می کنیم. برای رسم خط پهلو با استفاده از خط کش باسن یک منحنی رسم می کنیم در انتها خط باسن کوچک رو ادامه می دهیم تا به خط پهلو مماس شود. در نهایت خط مرکزی را cf و خط پهلو را ssf نام گذاری می کنیم.
سپس از خط باسن بزرگ روی خط ssf یا خط پهلو به اندازه هشت سانتی متر به سمت دمپا، یک سانتی متر یک سانتی متر علامت زده و جدا می کنیم. روی نقطه پنج سانتی متر، یک خط به موازات باسن بزرگ گونیا می کنیم و این خط رو خمره ای می گوییم در ادامه روی خط دمپا هم به اندازه چهار سانتی متر، یک سانتی متر یک سانتی متر علامت می گذاریم. در انتها هر کدام از این نقاط که بر روی دمپا مشخص است، را باید به یکی از نقاط یک تا هشت وصل کنیم.
دوخت دامن خمره ای بدون الگو
امروزه در شبکه های اجتماعی شاهد افزایش دوخت دامن خمره ای بدون الگو هستیم که هیچ تضمینی وجود ندارد که با این اقدام نتیجه نهایی رضایت بخش باشد. در واقع دو مورد منجر به زیبایی دامن خمره ای می شود؛ اولین مورد کشیدن بهترین الگو می باشد و مورد دیگر اتو کاری هر مرحله پس از دوخت می باشد.
بنابراین اگر کیفیت طراحی و دوخت برای شما هم اهمیت دارد، بهتر است که به سراغ دوخت دامن خمره ای با الگو بروید تا در نهایت زیباترین دامن را مشاهده نمایید.
جمع بندی
پیشتر با دوخت دامن خمره ای و نحوه انتخاب بهترین پارچه برای آن آشنا شدید اما اگر شما هم نیاز به یک دوره آموزشی حرفه ای دارید، توصیه می کنیم که حتما با کادر مجرب و خبره آکادمی نفیسه قرایی در ارتباط باشید تا تیم حرفه ای این مجموعه به شما برای دریافت یک دوره جامع و جدید در زمینه آموزش دوخت دامن کمک کنند.
همچنین در صفحه دوره تخصصی آموزش دوخت دامن می توانید سرفصل های این دوره جامع را مشاهده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید